برنج هاشمی حسین زاده دارای کیفیت پخت عالی و طعم و عطر دل انگیزی است.طول دانه برنج کشیده و قلمی است و رنگ آن سفید متمایل به کرم و پس از پخت دانه های آن کاملاً از هم جدا میشود و کیفیت بسیار عالی و مطبوع برنج ایرانی را دارد. علت محبوبیتبرنج هاشمی حسین زاده این است که تا ۲۴ ساعت بعد از پخت نرمی و طعم خوب خود را حفظ کرده و به راحتی میتوانید از آن استفاده کنید. طول دانه خام برنج ۲/۷ میلی متر است که بعد از پخت به ۱/۱۳ میلیمتر میرسد که نشان دهنده قد کشیدن این نوع برنج است.
برنج هاشمی حسین زاده دارای ساقه بلندی است و به همین دلیل تنها در زمین های مرغوب قابل کاشت و پرورش است. زمین مورداستفاده جهت کشت برنج هاشمی گیلان باید دارای مواد مغذی و آلی بالایی باشد؛ در صورتی که توانایی شالیزار در حدی نباشد که بتواند تغذیه مناسبی برای برنج داشته باشد، برنج به مشکل برخورده و ساقه های آن روی زمین میافتد و برنج با کیفیتی بدست نمیآید. شالیزارهای مناسب کاشتبرنج هاشمیحسین زاده در دلتای سفیدرود در استان گیلان واقع است. همان منطقه ای که اولین بار توسط کشاورز محلی یوسف هاشمی ( روستای چارپارخانه بخش خمام شهرستان رشت ) کشف، توسعه و ترویج داده شد. برنج هاشمی ممتاز دون دون بهترین رقم برنج ایرانی است که مورد توجه بسیاری از مشتریان قرار گرفته است. این نوع برنج علاوه بر داشتن قد مناسب از عطر و طعم مناسبی نیز برخوردار است. برنج هاشمی ممتاز دون دون با وجود قیمت بالاتر نسبت به سایر ارقام برنج ایرانی مورد اقبال عموم مشتریان قرار گرفته است. علت این امر را میتوان کیفیت مطلوب و عطر و طعم مطبوع این نوع در مقایسه با سایر گونه های برنج ایرانی دانست.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |