menusearch
hosseinzaderice.ir

نحوه پخت برنج ایرانی شیرودی

۱۳۹۹/۱۰/۲۳ سه شنبه
(0)
(0)
نحوه پخت برنج ایرانی شیرودی
نحوه پخت برنج ایرانی شیرودی

خرید برنج ایرانی شیرودی

خرید برنج شیرودی درجه یک شمال با قیمت مناسب که از بهترین برنج های پر محصول ایرانی میباشد مشابه زیادی به برنج هاشمی دارد و تنها تفاوت در عطر این دو برنج است.از خصوصیت برنج شیرودی خوش پختی و مجلسی بودن است که در این مقاله نکات پخت برنج ایرانی شیرودی به صورت کته و آبکشی را توضیح خواهیم داد.

نحوه پخت برنج شیرودی به صورت کته

1-ابتدا چندین بار برنج را بشویید و آب آن را خالی کنید ، اگر آب روی برنج تیره است و خاک دارد مجدد آن را بشویید تا آب شفاف شود.

2-سپس داخل برنج شسته شده آب ولرم بریزید و نمک اضافه کنید و بگذارید برنج چند ساعت خیس بخورد.
3-بهتر است برنج حداقل ۳ ساعت همراه با نمک خیس بخورد تا کیفیت بهتری داشته باشد.
4-برای کته کردن برنج قابلمه ای را تا ۲/۳ از آب پر کنید تقریبا یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج و روی حرارت بگذارید
توجه کنید ظرف شما باید فضای کافی برای جوشیدن برنج داشته باشد و کوچک نباشد
5-حرارت برنج در حال جوشیدن نباید کم باشد و شعله گاز باید متوسط رو به زیاد باشد.
6-وقتی آب برنج به جوش آمد چندبار با فاصله و البته با دقت برنج را هم بزنید تا دانه ها از هم باز شود و البته دقت کنید برنج را خرد نکنید.
7-باید برنج حدود ده دقیقه بجوشد ، زمان جوشیدن برنج بستگی به نوع و مدل آن دارد.
8-درپوش ظرف را نگذارید و صبر کنید تا آب برنج تبخیر شود.
9-زمانی برنج برای کته مناسب است که دانه های آن نرم شود ولی هنوز مغز آنها سفت باشد ، سفت بودن مغز دانه برنج به این معنی نیست که مغز برنج نپخته باشد بلکه نباید کاملا نرم باشد.
10-وقتی آب برنج تمام شد، در قابلمه را همراه با دم کنی روی آن قرار دهید تا برنج کاملا دم بکشد. و بعد ۲۰ دقیق برنج شما اماده می باشد.

 

پخت برنج ایرانی شیرودی

نحوه پخت برنج شیرودی به صورت ابکشی

1-ابتدا چندین بار برنج را بشویید،اگر آب روی برنج تیره است و خاک دارد مجدد آن را بشویید تا آب شفاف شود

2-سپس داخل برنج شسته شده آب ولرم بریزید و نمک اضافه کنید و بگذارید برنج چند ساعت خیس بخورد.
3-بهتر است برنج حداقل ۳ ساعت با نمک خیس بخورد تا کیفیت بهتری داشته باشد.
4-برای آبکش کردن برنج قابلمه ای را تا ۲/۳ از آب پر کنید تقریبا یک بند انگشت بالا تر از سطح برنج و روی حرارت بگذارید ، دقت داشته باشید ظرف باید فضای کافی برای جوشیدن برنج داشته باشد و کوچک نباشد.
5-حرارت برنج در حال جوشیدن نباید کم باشد و شعله گاز باید متوسط رو به زیاد باشد.
6-درب قابلمه را نگذارید و صبر کنید تا آب برنج مجدد به جوش بیاید.
7-وقتی آب برنج به جوش آمد چندبار با فاصله و البته با دقت برنج را هم بزنید تا دانه ها از هم باز شود و البته دقت کنید برنج را خرد نکنید
8-باید برنج حدود ده دقیقه بجوشد ، زمان جوشیدن برنج بستگی به نوع و مدل آن دارد
9-زمانی برنج برای آبکش کردن مناسب است که دانه های آن نرم شود ولی هنوز مغز آنها سفت باشد ، سفت بودن مغز دانه برنج به این معنی نیست که مغز برنج نپخته باشد بلکه نباید کاملا نرم باشد
10-وقتی برنج به مرحله آبکشی رسید آن را داخل آبکش بریزید
11-روی برنج آب سرد بریزید تا پخت دانه ها متوقف شود و همین طور نمک اضافی بین دانه های برنج بیرون برود تا برنج شور نشود
12-قابلمه را روی حرارت بگذارید و ته آن را ته دیگ دلخواه بگذارید
13-سپس برنج آبکش شده را روی ته دیگ بریزید
14-سپس درب قابلمه را با دمکنی بپوشانید و و حرارت را کم کنید و برنج را روی حرارت کم بگذارید تا دم بکشد
15-اگر دانه های برنج کمی سفت است مخلوطی از یک قاشق سوپخوری آب با یک قاشق سوپخوری روغن را روی برنج بریزید تا برنج بعد از دم کشیدن نرم شود.
16-توانید روی برنج زعفران ساییده بپاشید و یا زعفران را دم کنید و بعد از آماده شدن برنج مقداری از آن را با زعفران مخلوط و سپس به مابقی برنج اضافه کنید تا برنج عطر و عطم بهتر و ظاهر زیباتری داشته باشد
17-برنج را می توانید آبکش کنید و داخل قابلمه بریزید و در زمان دلخوام دم کنید تا در هنگام سرو برنج تازه و گرم داشته باشید.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

1 نظر
instagram
تمامی خدمات و محصولات این سایت، مربوط به شالیکوبی حسین زاده میباشد حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.